5 ESSENTIAL ELEMENTS FOR SANAL SUNUCU

5 Essential Elements For Sanal Sunucu

5 Essential Elements For Sanal Sunucu

Blog Article

Sanal sunucular, henüz geliştirme aşamasındaki projeler ya da canlı dağıtım için hazır olmayan sunucu kurulumları için test alanı olarak kullanılabilir.

VPS server veya bilinen advertıyla bulut sunucusu, fiziksel bir depolama sistemine ihtiyaç duyulmadan bulut teknolojisi ortamında yer alan sanal sunuculara denir. XCloud VPS sunuculara istediğiniz her yerden erişim sağlayabilirsiniz. VPS sunucu ne işe yarar?

Geleneksel internet hosting hizmetleri ve barındırma çözümlerinden daha geniş kaynaklar kullanabileceğiniz, yüksek trafik ve esnek yapılandırma imkanı sunan bir sanal sunucu ile neler yapabileceğiniz keşfedin.

Windows Sanal Sunucular kiralamaya karar verdiğiniz sanal sunucuyu seçtikten sonra işletim sistemi olarak Microsoft Windows’u tercih edebildiğiniz sunucu çeşididir. Home windows altyapısına sahip sanal sunucularla web siteleriniz için hızlı ve kaliteli hizmeti garanti ediyoruz. Ayrıca Windows 2012 ve Windows 2016 işletim sistemlerinden birini seçerek ihtiyaç duyduğunuz sunucu ortamını oluşturabilir, performansı kolaylıkla arttırabilirsiniz.

Ocean İnternet ve Bilişim Hizmetleri, 2020 yılının başlarında kurulmuş olup, yatırımını gün geçtikce arttırmaktadır. Bu yoldaki tek temennisi müşterilerini verilen hizmet konusunda memnun etmektir.

Tüm paketlerimiz için Kullanıcı Sözleşmesi ve Genel Kullanım Koşulları'na ek olarak aşağıda yer alan kullanım maddeleri geçerlidir.

Sanal Sunucularımızda yüksek kalite SSD veya M2 SSD kullanarak yaptığınız işlemlerde sizleri yüksek hıza ulaştırıyoruz.

Satın aldığınız cloud sunucu paketleri, alanında uzman destek ekibimiz tarafından ücretsiz bir şekilde kurulur. Kullanıma hazır olduğunda ise bütün bilgilerle birlikte tarafınıza iletilir.

Internet hosting ve VPS sunucunun kendi içerisinde avantajları olduğu gibi dezavantajları da bulunur. Paylaşımlı hostinglerde aynı sunucuda birden fazla kullanıcıya erişim sağlanırken; XCloud serverda her click here kullanıcı için ayrı sunucu açılabilir.

Taksit tutarı ve taksitten doğan vade farkı; banka ve kredi kartlarına göre farklılık gösterebilir.

SSD'ye göre daha yeni bir veri depolama teknolojisi olan Nvme; veri okuma ve yazma olarak SSD'ye göre 7-eight kat daha hızlıdır. Sunucular için Nvme'in kullanılması, daha hızlı bir disk erişimi ve veri aktarımı sağlar.

Linux işletim sistemi kurulu olan bir VDS server'a ise PuTTY aracıyla yani terminal üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Sanal sunuculara verilen disk alanına içine kurulan işletim sisteminin kapladığı alan dahildir. Linux işletim sistemleri 4GB disk kaplarken Home windows işletim sistemleri 18-25GB arası disk alanı kullanmaktadır.

Sanal sunucu, fiziksel bir sunucunun birden fazla sanal sunucuya bölünerek kullanılmasıdır. Bu sayede, farklı kullanıcılar aynı fiziksel sunucuyu paylaşarak kendi web sitelerini barındırabilir veya uygulamalarını çalıştırabilirler.

Report this page